Even voorstellen

Emilio Gil

Financieel Adviseur

06 126 567 40


Eerlijk, enthousiast en gedreven: drie kenmerken die mij omschrijven. Met mijn roots in Almelo adviseer ik met heel veel passie en betrokkenheid mijn klanten. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kan men bij mij terecht met voor een goed financieel advies en persoonlijke service. Want het belang van de klant staat bij mij altijd voorop.

Robbert Kenkhuis

Financieel Adviseur

06 40 79 45 64


Als geboren en getogen Wierdenaar adviseer ik mijn klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.
Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat ik hen het best passende advies kan geven. Daarbij staat het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor opgericht in 2016 door Robbert Kenkhuis en Emilio Gil. Nadat wij jarenlang voor diverse grootbanken (o.a. ING Bank en Rabobank) hebben mogen werken, hebben wij in 2015 besloten om voor onszelf te beginnen.

Onze uitdaging? Anno 2016 is het de tijd dat consumenten een volledig onafhankelijk  hypotheekadvies krijgen, en doordat wij liefst 30 verschillende banken- en geldverstrekkers kunnen aanbieden (inclusief ook de Rabobank) krijgen klanten via Kenkhuis & Gil Financieel Advies het best passende hypotheekaanbod. Met deze werkwijze zijn wij uniek in Oost Nederland.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio) bank organisatie en hierdoor kunnen wij volledig onafhankelijk adviseren. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Hier kunt u als consument van profiteren.

Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Almelo (direct gelegen aan de snelweg A35 – afslag Almelo). Kom geheel vrijblijvend langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Openingstijden:

Maandag        09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Dinsdag          09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Woensdag      09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Donderdag     09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak*

Vrijdag            09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Zaterdag         op afspraak                            op afspraak

Tevens kunt u elke donderdagavond bij ons terecht zonder afspraak. Wij houden dan ‘Hypotheek inloop spreekuur’. Op dat moment kunnen wij direct een vrijblijvende hypotheekberekening maken.