Even voorstellen

Emilio Gil

Financieel Adviseur

06 126 567 40


Eerlijk, enthousiast en gedreven: drie kenmerken die mij omschrijven. Met mijn roots in Almelo adviseer ik met heel veel passie en betrokkenheid mijn klanten. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kan men bij mij terecht met voor een goed financieel advies en persoonlijke service. Want het belang van de klant staat bij mij altijd voorop.

Robbert Kenkhuis

Financieel Adviseur

06 40 79 45 64


Als geboren en getogen Wierdenaar adviseer ik mijn klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.
Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat ik hen het best passende advies kan geven. Daarbij staat het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal financieel- en hypotheekadvieskantoor opgericht in 2015 en werkzaam vanuit Almelo. Wij staan klanten bij met hypotheekadvies en bemiddeling voor alle financiële zaken rondom de eigen woning.  Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een volledig onafhankelijk advieskantoor en wij werken met het grootst mogelijke assortiment aan bank- en geldverstrekkers. Wij zijn niet aangesloten bij een landelijke hypotheek- of bankorganisatie en geven dit kostenvoordeel terug aan onze klanten. Kortom; de best passende hypotheek met eerlijke adviestarieven.

Onze uitdaging? Klanten voorzien van het beste passende hypotheekadvies. Dit kan zijn bij het aankopen van uw eerste woning, een volgende woning of ten aanzien van uw huidige hypotheek.

Wij geven onze klanten volledig onafhankelijk  hypotheekadvies en doordat wij liefst 30 tot 40 verschillende banken- en geldverstrekkers kunnen aanbieden (inclusief rechtstreeks Rabobank) krijgen klanten via Kenkhuis & Gil Financieel Advies het meeste volledige én best passende hypotheekaanbod. Met deze werkwijze zijn wij uniek in Oost Nederland.

Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Almelo (direct gelegen aan de snelweg A35 – afslag Almelo). Kom geheel vrijblijvend langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Openingstijden:

Maandag        09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Dinsdag          09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Woensdag      09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Donderdag     09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak*

Vrijdag            09.00 tot 17.30 uur                en s’avonds op afspraak

Zaterdag         op afspraak                            op afspraak

Tevens kunt u elke donderdagavond bij ons terecht zonder afspraak. Wij houden dan ‘Hypotheek inloop spreekuur’. Op dat moment kunnen wij direct een vrijblijvende hypotheekberekening maken.