Tarieven

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of benieuwd naar uw mogelijkheden? Dan bent u bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies aan het juiste adres!

Met passie én plezier geven wij u het beste financiële advies. Uw persoonlijke wensen en situatie als uitgangspunten, samen met onze kennis en ervaring: het best passende hypotheekadvies.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen u hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Uit ervaring weten wij dat u hier als klant van kunt profiteren.

De best passende hypotheek via Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Hypotheekadvies door deskundige en gecertificeerde adviseurs
  • Lagere advieskosten voor het regelen van uw hypotheek
  • Het gehele hypotheektraject via één vast aanspreekpunt
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, u profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,6

Verscheidene klanten uit de omgeving hebben hun hypotheek geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2018 gewaardeerd met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Kenkhuis & Gil Financieel Advies heeft richtprijzen opgesteld voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek. Het eerste oriënterende gesprek is altijd op onze kosten.

  • Hypotheekadvies starter € 1.995,-
  • Hypotheekadvies doorstromer € 2.195,-
  • Hypotheekadvies oversluiten € 2.195,-

Uw hypotheek wordt volledig “van a tot z” geregeld en daarnaast krijgt u een volledige objectieve vergelijking tussen 30 verschillende banken en geldverstrekkers.

Gratis hypotheek advies?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om invulling te geven aan de nazorg en onderhoud van uw financiële situatie. Hiervoor hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld. Daarmee heeft u altijd duidelijk (periodiek) inzicht in uw financiële zaken. Dit wordt met u besproken in het adviesgesprek.

Wilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.