Volop renteverlagingen en nieuwe hypotheken!

Meer flexmedewerkers toegang tot hypotheek!
3 februari 2017
Huis ‘onder water’ en verhuisplannen? Enige haast is geboden, want dit verandert er per 2018
7 juli 2017
Alles

Volop renteverlagingen en nieuwe hypotheken!

    

Volop renteverlagingen

Breekt er een nieuwe periode van renteverlagingen aan? Een aantal banken- en geldverstrekkers waaronder; Nationale Nederlanden, ING Bank, Florius, Allianz, Iqwoon en de ABN AMRO hebben de hypotheekrente verlaagd. Opmerkelijk was dus dat het aantal verlagingen van de hypotheekrente hoger was dan in de weken daarvoor. Mogelijk dat de daling van de rente op de kapitaalmarkt zal leiden tot verdere verlaging van de hypotheekrente.

Nieuwe hypotheken

Nadat eerder Woonfonds, Delta Lloyd en Hypotrust Elan met nieuwe hypotheekproducten kwamen, introduceerde de Rabobank vorige week de BasisHypotheek. De Rabobank biedt daarmee voortaan, naast de reguliere Rabobank hypotheek, ook een ‘basis’ hypotheekproduct met een lagere hypotheekrente aan. Hoewel meerdere aanbieders, meestal banken, twee of zelfs meer varianten kennen, is het voor Rabobank product toch bijzonder. De nieuwe hypotheken alsmede de Rabobank ‘basishypotheek’ zijn per afgelopen week rechtstreeks te verkrijgen via Kenkhuis & Gil Financieel Advies.

Alle hypotheken rechtstreeks via 1 vast aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een nieuwe woning dan wilt u ook een hypotheek die bij uw situatie past. Kenkhuis & Gil Financieel Advies vergelijkt van ‘a tot z’ het grootst mogelijke aantal banken- en geldverstrekkers om zo tot de best passende hypotheek te komen.

Speciaal starterstarief

Bent u starter op de woningmarkt profiteer dan van het speciale starterspakket via Kenkhuis & Gil Finaniceel Advies. Hierbij profiteert u van:

  • Een speciaal starterstarief voor het regelen van uw hypotheek € 1.695,- inclusief aanvraag overlijdensrisicoverzekering en eventueel verzekeringen rondom arbeidsongeschiktheid/werkloosheid
  • Persoonlijke aankoopbegeleiding rondom de aankoop van uw woning
  • Een hypotheek met de laagste hypotheekrente

Benieuwd of wilt u meer informatie? Een vrijblijvende afspraak maakt u via telefoonnummer 0546 713 173 of via de contact pagina op de website.

Vrijblijvende afspraak?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek?