Heeft u een nieuwe woning gezien op het nieuwbouwplan Nijrees Noord in Almelo en bent u op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies bent u aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs zijn goed op de hoogte van het nieuwbouw project op het Nijrees in Almelo.

Speciale nieuwbouwtarieven voor Nijrees Noord Almelo

Momenteel zijn er diverse banken- en geldverstrekkers die speciale nieuwbouwarrangementen aanbieden met aantrekkelijke rentetarieven voor uw nieuwbouw woning op het Nijrees Noord in Almelo. Kenkhuis & Gil Financieel Advies informeert u hier graag over.

Onafhankelijk hypotheekadvies door gecertificeerde adviseurs

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een hypotheek advieskantoor, werkzaam vanuit Almelo en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis en vrijblijvend
  • Indien nodig heeft u binnen twee dagen een hypotheekgesprek
  • Hypotheekadvies door deskundige en gecertificeerde adviseurs
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers (u profiteert dus altijd van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,8

Verscheidene klanten hebben de hypotheek voor hun nieuwbouw woning geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten waarderen ons hypotheekadvies met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Wilt u meer informatie voor het financieren van uw nieuwbouwwoning?

Zodra u een nieuwe woning heeft gezien wilt u het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek om uw mogelijkheden voor uw nieuwe woning te bekijken. Kom gerust en geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Vrijblijvend gesprek?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.