Bornsche Maten Borne

Heeft u een nieuwe woning gezien op de Bornsche Maten in Borne en bent u op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies bent u aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs zijn goed op de hoogte van het nieuwbouw project op de Bornsche Maten in Borne.

Speciale nieuwbouwtarieven voor de Bornsche Maten

Momenteel zijn er diverse banken- en geldverstrekkers die speciale nieuwbouwarrangementen aanbieden met aantrekkelijke rentetarieven voor uw nieuwbouw woning op de Bornsche Maten. Kenkhuis & Gil Financieel Advies informeert u hier graag over.

Onafhankelijk hypotheekadvies door gecertificeerde adviseurs

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis en vrijblijvend
  • Binnen twee dagen heeft u een hypotheekgesprek
  • Lagere advieskosten voor het regelen van uw hypotheek
  • Hypotheekadvies door deskundige en gecertificeerde adviseurs
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, u profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,8 op basis van 100+ reviews

Verscheidene klanten hebben de hypotheek voor hun (nieuwbouw) woning geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2017 gewaardeerd met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Wilt u meer informatie voor het financieren van uw nieuwbouwwoning?

Zodra u een nieuwe woning heeft gezien wilt u het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Gratis hypotheek advies?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek voor uw nieuwe woning? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.