Kenkhuis & Gil Financieel Advies beste hypotheekadvieskantoor in Almelo en Wierden

Zuidbroek hypotheek
13 oktober 2017
Vacature Hypotheekadviseur (full time)
11 januari 2018
Alles

Kenkhuis & Gil Financieel Advies beste hypotheekadvieskantoor in Almelo en Wierden

Kenkhuis & Gil Financieel Advies beste hypotheekadvieskantoor in Almelo, Wierden en omgeving!

 

ALMELO – Uit ruim 109 individuele beoordelingen op vergelijkingsportaal Advieskeuze.nl krijgt Kenkhuis & Gil Financieel Advies gemiddeld een 9,8 als waardering. Op basis van 100+ reviews wordt het hypotheekadvies van Kenkhuis & Gil Financieel Advies door consumenten als beste beoordeeld in de regio Almelo en Wierden.

“Uiteindelijk gaat het erom dat consumenten het best passende hypotheekadvies krijgen en dat alles fijn en plezierig verloopt. Hartstikke leuk en fijn om te zien dat dit ook zo beleefd wordt. Zo kunnen wij met veel plezier verder op de ingeslagen weg”, aldus Emilio Gil. “De taart aangeboden door Bakkerij Lubbers te Almelo laten we ons zeker smaken!”

Advieskeuze.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite van financieel adviseurs en wordt ondersteund door de Consumentenbond. “Op deze website kun je financieel advieskantoren in Nederland met elkaar vergelijken op basis van afstand, hypotheek adviestarieven en klantwaardering. Tevens is het erg fijn dat we veel recente klantbeoordelingen hebben, zodat dit voor consumenten een actueel en reëel beeld geeft. Al met al een mooi startpunt om te beginnen als consument in de zoektocht naar de best passende hypotheek”, aldus Robbert Kenkhuis.

“Waarin wij verschillen van andere hypotheekadvieskantoren? Dat is een goede vraag! Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een volledig onafhankelijk advieskantoor en wij werken met het grootst mogelijke assortiment van wel dertig tot veertig verschillende banken, geldverstrekkers en verzekeraars. Doordat wij niet aangesloten zijn bij een landelijke hypotheek- of bankorganisatie kunnen we dit kostenvoordeel teruggeven aan onze klanten. Kortom: de best passende hypotheek en/of verzekering met lagere en eerlijke adviestarieven. Zo is ons hypotheekadvies tarief voor het aankopen van een (volgende) woning €1.995,- en starters op de woningmarkt komen daarnaast nog in aanmerking voor de starterskorting van driehonderd euro. Daar wordt alles voor geregeld. Tevens werken wij met vaste aanspreekpunten en wordt de klant gewoon prettig en adequaat geholpen. Dat zijn ook de zaken die we vaak zien terugkomen in de beoordelingen!”

Om de kwaliteit van het hypotheekadvies te borgen is Kenkhuis & Gil Financieel Advies ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Dit is een extra kwaliteitskeurmerk naast het keurmerk “Erkend Financieel Adviseur” met als doel om consumenten te voorzien van het best passende financiële (hypotheek)advies. Alleen het beste advies telt en bovendien voorkomt een goed advies verrassingen achteraf!

Bent u op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Kenkhuis & Gil Financieel Advies staat voor u klaar!