Hypotheek in Vriezenveen

Bent u van plan om in Vriezenveen een huis te gaan kopen en op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies bent u aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs zijn persoonlijk goed bekend in Vriezenveen en hebben hierdoor een goede kijk op de huizenmarkt in Vriezenveen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Vriezenveen door gecertificeerde adviseurs

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen u hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Hier kunt u als klant van profiteren. Klik hier voor een actuele vergelijking in de regio Vriezenveen (bron: advieskeuze.nl). Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

De best passende hypotheek via Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend
  • Binnen twee dagen heeft u een hypotheekgesprek
  • Deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, u profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,8

Verscheidene klanten uit de omgeving Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar hebben hun hypotheek geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2017 gewaardeerd met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Bent u starter op de woningmarkt in de regio Vriezenveen?

Voor starters op de woningmarkt heeft Kenkhuis & Gil Financieel Advies een speciaal starterstarief opgesteld. Als klant heeft u dus lagere advieskosten voor het regelen van uw hypotheek en u profiteert tevens van de laagste hypotheekrente voor uw nieuwe woning.

Wilt u meer informatie over een hypotheek in Vriezenveen?

Zodra u een woning heeft gezien wilt u het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Gratis hypotheek advies?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.