Hypotheek in Delden

Bent u van plan om in Delden een huis te gaan kopen en op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies bent u aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs hebben tevens een goede kijk op de huidige situatie van de huizenmarkt in Delden.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Delden door gecertificeerde adviseurs

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen u hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Hier kunt u als klant van profiteren. 

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

De best passende hypotheek via Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend
  • Binnen twee dagen heeft u een hypotheekgesprek (indien nodig)
  • Hypotheekadvies door deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs
  • Lagere advieskosten voor het regelen van uw hypotheek
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, u profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,8

Verscheidene klanten uit de omgeving Delden, Ambt-Delden en Goor hebben hun hypotheek geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2017 gewaardeerd met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Bent u starter op de woningmarkt in Delden?

Voor starters op de woningmarkt heeft Kenkhuis & Gil Financieel Advies een speciaal starterstarief opgesteld. Als klant heeft u dus lagere advieskosten voor het regelen van uw hypotheek en u profiteert tevens van de laagste hypotheekrente voor uw nieuwe woning.

Wilt u meer informatie over een hypotheek in Delden?

Zodra u een woning heeft gezien wilt u het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Gratis hypotheek advies?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek voor uw woning in Delden? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.