Hypotheek in Almelo

Bent u van plan om in Almelo een huis te gaan kopen en op zoek naar het best passende hypotheekadvies? Bij Kenkhuis & Gil Financieel Advies bent u aan het juiste adres. Onze deskundige en gecertificeerde adviseurs zijn persoonlijk goed bekend in Almelo en hebben hierdoor een goede kijk op de huizenmarkt in Almelo. Tevens zijn wij goed op de hoogte van de nieuwbouwplannen in Almelo. Hierbij kunt u denken aan Plan Indië en Nijrees (noord).

Onafhankelijk hypotheekadvies in Almelo door gecertificeerde adviseurs

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal hypotheek advieskantoor en wij selecteren aan de hand van ruim 30 verschillende banken- en geldverstrekkers voor u de best passende hypotheek. Wij zijn dus niet gebonden aan een landelijke hypotheek- of (regio)bank organisatie en kunnen u hierdoor het meest volledige en transparante hypotheekadvies geven. Ook zijn hierdoor de advieskosten voor uw hypotheek lager. Hier kunt u als klant van profiteren.

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten als erkend hypotheek adviseur en daarnaast mogen wij ons ook uitdragen als lid van Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Voor een volledig onafhankelijk en verantwoord (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres.

De best passende hypotheek via Kenkhuis & Gil Financieel Advies

Een hypotheekadvies via Kenkhuis & Gil Financieel Advies levert u diverse voordelen op:

  • Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend
  • Deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs
  • Lagere advieskosten voor uw hypotheek
  • Grootst mogelijke aanbod van banken- en geldverstrekkers, u profiteert dus van de laagste hypotheekrente

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,8

Verscheidene klanten uit de omgeving Almelo, Rijssen en Wierden hebben hun hypotheek geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2017 gewaardeerd met een 9,8! (bron: advieskeuze.nl)

Wilt u meer informatie over een hypotheek in Almelo?

Zodra u een woning heeft gezien wilt u het liefst op korte termijn meer informatie en/of een hypotheekgesprek. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs, maak u persoonlijke wensen kenbaar en ervaar onze deskundigheid. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Gratis hypotheek advies?

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek voor uw woning in Almelo? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.