Gratis Hypotheekgesprek

Gratis adviesgesprek?

Heeft u een nieuwe woning gezien? Of wilt u uw bestaande hypotheek eens onder de loep nemen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek is kosteloos en u wordt er altijd wijzer van!

Emilio Gil

Financieel Adviseur

06 126 567 40


Eerlijk, enthousiast en gedreven: drie kenmerken die mij omschrijven. Met mijn roots in Almelo adviseer ik met heel veel passie en betrokkenheid mijn klanten. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kan men bij mij terecht met voor een goed financieel advies en persoonlijke service. Want het belang van de klant staat bij mij altijd voorop.

Robbert Kenkhuis

Financieel Adviseur

06 40 79 45 64


Als geboren en getogen Wierdenaar adviseer ik mijn klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.
Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, zodat ik hen het best passende advies kan geven. Daarbij staat het denken in mogelijkheden en oplossingen centraal.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een regionaal financieel- en hypotheekadvieskantoor werkzaam vanuit Almelo. Wij staan klanten bij met hypotheekadvies en bemiddeling voor alle financiële zaken rondom de eigen woning.  Kenkhuis & Gil Financieel Advies is een volledig onafhankelijk advieskantoor en wij werken met het grootst mogelijke assortiment aan bank- en geldverstrekkers. Wij zijn niet aangesloten bij een landelijke hypotheek- of bankorganisatie en kunnen dit kostenvoordeel teruggeven aan onze klanten. Kortom; de best passende hypotheek met eerlijke adviestarieven. Kenkhuis & Gil Financieel Advies staat bekend om haar hoge klanttevredenheid via Advieskeuze.nl (dit wordt ondersteunt door de consumentenbond).