Ervaringen van klanten

Met veel passie én plezier geven wij u het beste financiële hypotheek advies. Uw persoonlijke wensen en situatie als uitgangspunten, samen met onze kennis en ervaring: het best passende hypotheekadvies. Tevens streven wij als Kenkhuis & Gil Financieel Advies naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Waarom? Tevreden klanten, dát is waar wij het voor doen!

Kenkhuis & Gil Financieel Advies aangesloten bij advieskeuze.nl

Kenkhuis & Gil Financieel Advies is aangesloten bij advieskeuze.nl. Advieskeuze.nl helpt u als consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van advieskantoren bij u in de buurt. Advieskeuze.nl is onafhankelijk en wordt ondersteund door de Consumentenbond. Tevens kunt u de verschillende hypotheekadvies tarieven goed vergelijken.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies vindt dit een goed initiatief en hoopt ook dat u als consument een beoordeling wil achter laten op advieskeuze.nl over het adviesgesprek wat u met ons heeft gehad. Dit helpt ons tevens om onze dienstverlening waar nodig verder te verbeteren.

Klanten beoordelen ons hypotheekadvies met een 9,6

Verscheidene klanten hebben de hypotheek voor hun nieuwe woning geregeld via Kenkhuis & Gil Financieel Advies. Deze klanten hebben ons hypotheekadvies in 2016 gewaardeerd met een 9,6! (bron: advieskeuze.nl)