Certificeringen

Onze adviseurs hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij verschillende geldverstrekkers en grootbanken. Naast de WFT opleidingen op het gebied van hypotheken, verzekeren, consumptief krediet en vermogen mogen al onze adviseurs zich ook ‘Erkend Financieel Adviseur’ noemen.

erkendfinancieeladviseur

Bij een Erkend Financieel Adviseur (EFA) bent u verzekerd van een breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

NVHP

Tevens mogen wij ons als een van de weinige kantoren in Wierden/Almelo uitdragen als lid van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Dit extra kwaliteitslabel mag alleen worden gevoerd door hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding Erkend Hypothecair Planner met goed gevolg hebben afgerond. Jaarlijks wordt de kennis op peil gehouden en uitgebreid met actuele thema’s die voor u als klant van toepassing zijn. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Beoordelen van jaarrekeningen
  • Lenen in de familiebank
  • Financieringsoplossingen in het kader van ‘restschuldfinancieringen’

Voor een goed integraal (hypotheek) advies bent u bij ons dus aan het juiste adres. Een goed advies voorkomt verassingen achteraf. Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op.
Erkend Hypothecair Planner: Robbert Kenkhuis