Kenkhuis & Gil Financieel Advies wenst iedereen een fantastische en zonnige dag toe op Boulevard Outdoor!

Kenkhuis & Gil Financieel Advies sluit aan bij Handig!
17 april 2018
Oktober actie: Lunchen bij Nielz
5 oktober 2018
Alles

Kenkhuis & Gil Financieel Advies wenst iedereen een fantastische en zonnige dag toe op Boulevard Outdoor!

Kenkhuis & Gil Financieel Advies wenst iedereen een fantastische en zonnige dag toe op Boulevard Outdoor! Robbert Kenkhuis is blij dat hij een steentje bij kan dragen aan dit mooie festival in zijn geboortedorp. “Net als Boulevard Outdoor is Kenkhuis & Gil Financieel Advies jong, ambitieus, en volop bezig met mooie plannen voor de toekomst. Boulevard Outdoor heeft tevens een goed imago opgebouwd de afgelopen jaren, met een fantastisch publiek op de dag zelf. Hierdoor levert Boulevard Outdoor ons mooie naamsbekendheid op in de regio en er zijn ook veel bekenden en klanten van ons kantoor op de dag zelf aanwezig, extra gezellig dus!” aldus Robbert Kenkhuis.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies, in 2017 uitgeroepen tot beste hypotheekadvieskantoor in de regio Almelo en Wierden, helpt consumenten met hypotheekadvies. Dit kan zijn rondom de aankoop van een nieuwe woning of ten aanzien van de huidige hypotheek. “Uiteindelijk gaat het erom dat consumenten het best passende hypotheekadvies krijgen en dat alles fijn, plezierig en zonder stress verloopt”. “Hier doen wij elke dag opnieuw onze uiterste best voor” aldus Emilio Gil. “Om in festival jargon te spreken; het kopen van een nieuwe woning moet een feestje zijn en doordat wij het meest grote assortiment aan banken- en geldverstrekkers kunnen aanbieden kunnen wij hierdoor gegarandeerd de allerlaagste hypotheekrente aanbieden”. Hierdoor houden consumenten ook ruimte over voor leuke dingen zoals bijvoorbeeld een leuke dag naar Boulevard Outdoor.

Kenkhuis & Gil Financieel Advies hoopt tevens Boulevard Outdoor te kunnen versterken. In de week van 18 juni zal er hiervoor op Facebook en Instagram nog een speciale actie volgen waarbij mensen VIP-tickets kunnen winnen voor de dag zelf. Doe gerust mee en wie weet tot zaterdag 30 juni!

Kijk op onze Facebookpagina voor onze te gekke Giveaway en heb je nog geen tickets? Ga dan naar www.boulevardoutdoor.nl!